Nemzeti Bajnokság 2013 Versenykiirás 2013 Versenynaptár 2013 Elismerések 2012 Eredmények  2012Újonckupa 2012 • 1 % 

 

Meghívó Rallyrepülő Újonc Kupára

 

Kedves Pilótatársunk!

 

Bizonyára hallottál már róla, hogy a szezon kezdetével néhány lelkes csapat ádáz versengésbe kezd, hogy ősz végén kiderüljön ki a legjobb navigátor, legpontosabb leszálló, legjobb megfigyelő. Igen, a rallyrepülésről van szó! Ha még nem találkoztál ezzel a versenyformával, a csatolt anyagban megpróbálom bemutatni röviden, hogy miről is lenne szó, illetve tájékozódhatsz itt a rallyrepules.hu honlapunkon is!

 

Viszont, ha már Te is többször eljátszottál a gondolattal, hogy megmutatod, mennyire precízen tudsz lerepülni egy útvonalat, vagy, hogy mennyire penge vagy a leszálláskor, de valamiért mégsem mertél eljönni a versenyekre, akkor mindezt most tét nélkül kipróbálhatod!

 

Persze mi is tudjuk, hogy nehéz, összetett feladatról van szó, de hogy kedvet csináljunk ehhez az izgalmas és szép versenyzési formához, az "Újonc Kupa" bemutató versenyén a rally feladatot tapasztalt versenyző segítségével teljesítheted. A versenyző navigátorként ül majd melletted a gépben, de ezen felül az útvonalszerkesztésben és a megfigyelő feladatokban is segítségedre lesz hasznos tanácsaival. Az újonc kupa útvonala kb. 1 órás lesz. A verseny előtti eligazításon kb. 1 órában részletesen is bemutatjuk a feladatokat, hasznos tanácsokkal látjuk el a csapatokat. Egy gép akár három párost is ki tud szolgálni.

 

Mindössze annyit kell tenned, hogy beülsz a gépbe és élvezed ezt a repülési feladatot!

 

Ha megtetszett a versenyzés, várunk szeretettel a Magyar Rally Kupa futamain is. Ha másért nem, hát azért, mert így kényelmesen, érdekes feladatok során megrepülheted az éves óraszámot, mely a szakszó fenntartásához szükséges. A versenynapok kellemes kikapcsolódásra, feltöltődésre, és nem utolsó sorban ismerkedésre, sportbarátságok kötésére is remek alkalmat nyújtanak.

 

Az "Újonc Kupa" időpontja: 2012. szeptember 29. (szombat) 09:00 óra

Helyszín: Farkashegy repülőtér

Nevezési díj (mely a térképek és légi fotók, repülőtér használat költségeit fedezi): 7.000,-Ft

Jelentkezni az ifjurep@t-online.hu címen vagy a +36-20-777 9142 telefonszámon lehet.

Nevezési határidő: 2012. szeptember 21. (péntek).

 

Nevezni lehet bármely egymotoros repülőgéppel, movittal és UL-el. További információ ügyben nyugodtan hívjál!

 

Farkashegy 2012. augusztus 12.

 

Jelentkezésedet várva, baráti üdvözlettel:

 

 

Horti Kálmán sk.

a rally versenyek szervezője